GYŰJTHETŐ ÉKSZEREK EREDETI SWAROVSKI KRISTÁLYBÓL

Megunhatatlanul  változatos

Az Ön stílusához igazítva

A több mint x darab

eredeti Swarovski kristályból készült charm és bead

közül könnyedén összegyűjtheti az Ön számára tökéletes összeállítást.  Alakítsa, formálja kiegészítőit az Ön stílusának és hangulatának megfelelően. Ékszereink változatosságának csak az Ön képzelete szabhat határt.

 

Karlánc alapok

Természetesen gyönyörű

Ön és stílusát kifejező, egyedi összeállítású charm-jai megérdemlik, hogy tartós és természetesen lenyűgöző módon tudja őket hordani nap mint nap. Ennek a tudatában tervezzük és alkotjuk meg karlánc és nyaklánc  alapjainkat is.

Válogasson anti-allergén orvosi acél és eredeti bőr alapjainkból igényeinek megfelelően.

 

STÍLUS ÉS MINŐSÉG MINDENEK FELETT

A Berns titka

Több mint ékszer

A Berns gyűjthető ékszerek sikerének titka egyszerű. Mindig a legmagasabb minőségű alapanyagokat adjuk  mesterembereink kezébe, akik precízen megalkotják a tervezőink által megálmodott, érzelmek által inspirált kollekciókat. Személyes küldetésünk, hogy egyedi design termékeket keltsünk életre, melyek inspirálóak és teljes harmóniában 
hatnak az érzelmekre. Hisszük, hogy a minőségi ékszereink és ajándéktárgyaink többek mint termékek. Testet öltött érzelmek, felejthetetlen pillanatok és örök emlékek.

PRÉMIUM ALAPANYAGOK
KREATÍV DESIGN ÉS FORMATERVEZÉS
PROFESSZIONÁLIS KÉZI GYÁRTÁS EURÓPA SZÍVÉBŐL
ÚJ KOLLEKCIÓK HAVI RENDSZERESSÉGGEL


+ EGY DARABKA A SZÍVÜNKBŐL MINDEN TERMÉBEN

Lélek és anyag tökételetes összefonódása. Apró részleteikben is az emberi kapcsolatok, az egyéni stílus és az önbizalom kiteljesítésére  szolgálnak.

 

Swarovski - Be Charmed
Swarovski - Be Charmed
Swarovski - Be Charmed
Swarovski - Be Charmed
Swarovski - Be Charmed
Swarovski - Be Charmed
TÖKÉLETES ÖSSZEÁLLÍTÁS AZ ÖN IGÉNYEI ALAPJÁN
 
Szerezze meg!

Üzleteink

Ismerje meg élőben

Szívesen megismerkedne a varázslatos, gyűjthető kollekciónk darabjaival élőben? Látogasson el Berns - Exkluzív Ékszerszigeteink egyikére!

Üzleteink elérhetőségét itt találja:

 

Online 

Akár a kedvenc foteljéből is válogathat

Igényelje speciális online termékbemutatónkat és állítsa össze álmai szettjét, akár otthonról vagy a munkahelyéről! Kérjük, adja meg az alábbi adatokat: