A január színe a SIAM

A Siam színű kristályok mélyvörös tónusai tökéletesen tükrözik a Bak jellemvonásait. A Siam kristály színe a különböző fényforrások alatt változik, éppúgy, ahogy a Bak változtatja viselkedését, hogy érvényesülhessen. Azok, akik szeretnének előrelépni, vagy fokozni önbecsülésüket, esetleg romantikusak, keresik a vörös különféle árnyalatait. Ez a szín jelképezi a hitet, a szeretetet, a bátorságot és biztonságot ad viselőjének. Segít az energiaszint növelésében, valamint a gyermekek rémálmainak megakadályozásában!

Iris Van Herpen je svetoznáma holandská módna návrhárka !

Iris Van Herpen svetoznáma holandská módna návrhárka svojim štýlom spája staré zabudnuté techniky s inovatívnymi novinkami a s materiálmi inšpirovanými budúcnosťou. Počas vysnívania kolekcií Alina a Alie sme aj my využili ním navrhnuté úžasné extra 3D kryštály.

Valentin napi akció

Valentin napi akció - ajándék fülbevalóval A részletekért keresse üzleteinket: Westendben a Douglas előtt Budapest-Árkádban a Tezenis előtt, Pécs-Árkádban a Deichmann előtt.

Iris Van Herpen világhírű holland divattervező

Iris Van Herpen feltörekvő világhírű holland divattervező munkája során szokatlan módon ötvözi a régi elfeledett technikákat az innovatív újdonságokkal és a jövő ihlette anyagokkal. Az Alina és Alie kollekciók megálmodása során mi is az általa tervezett lenyűgözően extra 3D hatású kristályokat használtuk fel.

Kiemelt híreink

Híreink

Archívum - Archive

Keresés címkék alapján - Search By Tags