Kristályragyogású üzleti fogás a DENTAL WORLD konferencián

A Berns – MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS meghívja Önt,

az október 16-18. közt megrendezésre kerülő DENTAL WORLD 2014 konferenciára és kiállításra. A megszokott magas szintű szakmai programok mellett ismerkedjen meg cégünk egyedi ajánlatával, amivel még több pácienst kápráztathat el.

Látogasson el standunkhoz, ha

  • Sok figyelmet fordít arra, hogy miként tudna többletszolgáltatást kínálni vendégei számára?

  • Kényelmesebbé, stressz mentesebbé tenné a várótermében töltött perceket?

  • Extra bevételt kíván szerezni, különösebb többlet ráfordítás nélkül?

  • Szeretné magát még jobban bevésni partnerei és betegei emlékezetébe

Legyen Ön is a partnerünk, harapjon rá az új trendek kínálta lehetőségre!

Tegye érdekessé várótermében töltött perceket úgy, hogy közben még üzletet is csinál belőle! Helyezze ki a szemkápráztató Berns – MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS kristályékszer vitrinünket várótermébe! Betegei minden percet élvezni fognak, amit az Ön várótermében tölthetnek.

Fülbevalók, nyakláncok, medálok, tollak, névjegytartók, színházi táskák és még számtalan vonzó, a legújabb divatnak megfelelő apró kincs, mellyel könnyedén lekötheti a figyelmet és örömet okozhat.

Használja ki cégünk professzionális ékszer, kiegészítő és ajándéktárgy kínálatát promóciós célra is! Ajándékozza meg méltó módon alkalmazottait, partnereit és legfontosabb vendégeit! Növelje bevételeit, ápolja kapcsolatait extra befektetés nélkül, a legkönnyebb területen, a már megszerzett partneri körén belül!

Nem kell pénzt, időt és energiát pazarolnia a folyamatosan változó trendek lekövetésével, a beszállítók felkutatásával. És ami a legtöbb ügyfelünknél a legnagyobb elégedettséget hozta, hogy újabb minőségi szolgáltatást tudnak kínálni pácienseik felé.

Legyen partnerünk, bízza ezt a munkát a piac specialistájára!

Keresse kiállítópultunkat a DENTAL WORLD 2014 konferencián!

A konferencia ideje alatt még több különleges, egyedi és egyszerű módszert osztunk meg Önnel, mellyel még inkább kitűnhet a piacon!

Egyre többen keresik a prémium minőségű kristálykülönlegességeinket a fogászati vonalról is. Cégünk egyedi ékszereivel, exkluzív kiegészítőivel és elragadó ajándéktárgyaival még ragyogóbb mosolyt tud varázsolni pácienseinek arcára.

Várjuk szeretettel október 16-18. közt a DENTAL WORLD 2014 konferencián a SYMA csarnokba.

Berns – MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS

Kiemelt híreink

Híreink