Legújabb kristályékszer és ajándéktárgy kollekcióink

June 30, 2020

GLAMOUR ÉS CSILLOGÁS Egyszerre elegáns, játékos, vidám és kacér az apró Swarovski kristályokkal kirakott "LILLA" kollekciónk. HÖLGYEIM FIGYELEM, a tökéletes metszésű kristályokkal díszített fülbevalóink szinte maguktól hódítanak. Így viselésével fennállhat a gondatlanságból elkövetett csábítás veszélye 😉!

Berns - From the Heart of Europe Üzleteink listája >> https://www.berns.hu/uzleteink #bernsékszerek #swarovskikrsitály...

June 8, 2020

Napról-napra közelebb a szikrázó napsütéssel teli nyár. A néha borongós tavaszi napokon lopj ragyogást az életedbe a legújabb Swarovski kristályokból készült Berns ékszerekkel!

Berns - From the Heart of Europe

#swarovskicrystals #bernsékszerek #kristályékszerek

June 2, 2020

RIO KOLLEKCIÓ - hamisítatlan karneváli ragyogás

Egzotikus színárnyalatok, magával ragadó dinamizmus és igazán különleges, aszimmetrikus formavilág a RIO KOLLEKCIÓ ékszereiben.

Bármelyikre is esik majd a választásod a vérpezsdítő szamba lendülete örökre veled lesz. Keresd a Berns és partnerei kínáltában: https://www.berns.hu/uzleteink

Berns - From the Heart of Europe

June 1, 2020

A CSILLOGÁS ÚJ GENERÁCIÓJA

A Shimmer Effect kristályok látványosak, mesésen ragyognak, mint ahogy az őket megihlető északi fény. A kristályok több színárnyalatban tündökölnek, ahogy a fénysugarak a mozgás hatására lágyan visszaverődnek róluk.

Keresd a Berns Ékszerek és partenereink kínálatában >> https://www.berns.hu/uzleteink

Berns - From the Heart of Europe #swarovskicrystals #bernsékszerek

May 25, 2020

A VARÁZSLATOS KÉKSÉG -

Az idei tavasz/nyár meghatározó irányzata. Az év pantone színének választott classic blue mellett megannyi árnyalatban pompázó ékszert találsz nálunk akár szettben is: https://www.berns.hu/uzleteink

#azévszíne #kék #bernsékszerek #swarovskicrystals

January 24, 2020

A szerelemmel nemcsak Valentin napkor kell foglalkozni, de ez a nap egy remek alkalom arra, hogy különleges apróságokkal megünnepeljétek a kapcsolatotokat! A Berns eredeti Swarovski® kristály ékszerei megtestesült érzelmek. Tökéletes ajándék, hogy ő még jobban ragyoghasson!

May 30, 2018

Az új Athena kollekció a Swarovski kristályok egyedülálló csillogását ötvözi egy finom, letisztult fémsziluettel. Elegáns, rendkívül dekoratív ékszer, színeivel és modern formavilágával hódit.

May 11, 2018

A gyöngy örökké divat! Válassz Te is a kifinomult gyöngyös ékszerek egyikéből egy örök darabot magadnak!

May 7, 2018

Romantikus hangulatú "Capell" nyakpántokat és fülbevalók.

May 4, 2018

Varázslatos színekben pompázó Doroti kollekcióink Rád vár.

Vissza >

Please reload