top of page

RÓLUNK

Személyes küldetésünk az egyedi tervezésű termékek életre keltése - inspiráció és érzelmi elkötelezettség teljes harmóniában. Úgy gondoljuk, hogy minőségi ékszereink és ajándékaink nem csupán termékek. Testet öltött, felejthetetlen pillanatok és örök emlékek. Bennük a lélek és az anyag tökéletesen összefonódik. Legfrissebb részleteiket úgy alakítottuk ki, hogy az emberi kapcsolatokat, az egyéni stílusokat és az önbizalmat tökéletesítsék.

A Berns termékek egyedi tervezésű ékszereinek, kiegészítőinek és ajándéktárgyainak varázslatos és ragyogó világát hazai kezek alkotják meg szezonról szezonra megújulva.

Az eredeti európai kristályokból készült minőségi ékszerek, kiegészítők és ajándéktárgyak területén a legszélesebb termékpalettával pár év alatt a nemzetközi élvonalba kerülő magyar gyártókká váltunk. Büszkék vagyunk arra, hogy mindezt hazai gyártással, magyar mesteremberek és menedzsment munkája által értük el. A termékeink megtalálhatók Európa, Amerika és Ázsia számos országában.

A minőség elsőrendű szempont az alapanyagok kiválasztásánál, illetve termékeink megalkotása során, így ékszereink kizárólag antiallergén orvosi acél és izgalmas bőrbarát anyagok felhasználásával készülnek az aktuális divattrendekhez illeszkedő színekből és formavilágból inspirálódva.

További méltán népszerű termékeink:

• Ezüstözött ajándéktárgyak

• Kristálypoharak

• Írószerek

• Alkalmi táskák, bőr kiegészítők

• Divatkiegészítők

Miért szeretnek minket partnereink?

- dinamikusan fejlődő brand

- minőségi alapanyagok

- eredeti európai kristályok

- antiallergén orvosi / 316L acél

- IP és PVD felületkezelés

- kreatív, egyedi formatervezés

- kézműves gyártás Európában

- új kollekciók minden szezonban

- egyedi, vagy OEM design

- hatékony marketing eszközök

- értékesítés támogató szolgáltatások

Koncepciónk a folyamatos fejlődés, egyedi dizájn kialakítása és a változatos, innovatív termékpaletta bővítése köré épül.

Találkozzunk személyesen!

Ha Ön viszonteladó partner, vagy érdeklődik az általunk kínált üzleti lehetőség iránt, fedezte fel értékesítés támogató szolgáltatásokra épülő üzleti modellünket: Bemutatóterem és nagyker Bp, Gaál Mózes utca 5-7., 2.em 204-205.

Viszonteladói kapcsolatfelvétel >>

bottom of page