top of page
Keresés

FIGYELEM – ÚJ SWAROVSKI LOGÓ

Frissítve: 2021. aug. 26.

Átfogó piactisztításba kezdett a Swarovski - Itt az új, egyedi Swarovski kristály „pecsét”!

A Swarovski a legfinomabb metszésű kristályok prémium márkája 1895 óta. Széles körben elismert innovációs fejlesztéseiről, trendteremtő érzékéről, világhírű dizájnerekkel, márkákkal való együttműködéseiről. A számtalan színben, formában, méretben, effektben elérhető Swarovski kristályok olyan inspirációs palettát nyújtanak a különböző iparágakban tevékenykedő tervezők számára, amely stílusos csillogást biztosít termékeiknek.

Az ékszerészet, belső építészet, divat, kiegészítő kellékek, illetve világítás iparágakban használatos kristályok most az új, egyedi Swarovski „pecsét” által ismerhetők fel. A hologramos technológiával, egyedi kóddal ellátott nyomtatott pecsétek egyértelmű és hamisítatlan hitelességi tanusítványt jelentenek a Swarovski kristályoknak és az általuk díszített termékeknek egyaránt.

Az osztrák világcég ezzel a lépéssel erősítette fel tavaly év végén megkezdett piactisztító folyamatát, amelynek célja, a márkát, védjegyet hamisító, engedély nélkül vagy a hivatalos előírásoktól nagyban eltérő cégek ellen történő határozott fellépés.

Magyarországon elsők között a Berns

Magyarországon elsőkként a Rayawadi Kft., a Berns márkával szerezte meg az új Swarovski licenciákat. A megújult arculati elemek bevezetése, átvezetése márkánk kommunikációjában, online és offline megjelenéseiben, termék csomagolásaiban és display eszközein is folyamatosan zajlik.

FIGYELEM: Ezen tájékoztatón keresztül felhívjuk minden kedves viszonteladónk figyelmét, hogy 15 napon belül jelezzék felénk, hogy jelenleg milyen – MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS – szöveggel, ábrával ellátott Berns-es reklám-, és marketinganyagokat, termék display-eket, dekorációkat használnak?! Egyeztessék le központunkkal ezen anyagok, elemek cseréjének módját és mikéntjét! Ezzel elejét tudják venni a Swarovski központi marketing és jogi osztályával való ütközést. Cégünk maximális támogatást nyújt partnereinknek a brandváltási folyamat szabályszerű lemenedzselésében. Közös üzleti érdekünk, hogy a piacon egységesen tudjunk fellépni a hamis termékkel, silány minőséggel és tisztességtelen árakkal dolgozó, márkanévbitorló szereplőkkel szemben.

BERNS – Egyedi ékszerek, kiegészítők és exkluzív ajándéktárgyak – CRYSTALS FROM SWAROVSKI

36 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page